autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

ALUAT FRAGED CU BORS

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
400 gr faina, 200 gr unt, 1 pahar bors, jumatate de lingurita de sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se framanta putin si se lasa sa se odihneasca timp de 15-20 minute. Acest alut se foloseste la placintele cu carne sau cu varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "ALUAT FRAGED CU BORS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chifle de casa

Chifle de casa

1. Cernem faina intr-un castron,in mijloc adaugam drojdia topita in 100ml lapte caldut. 2. Amestecam

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Intindem foile de aluat si le taiem in patrate mai mici sau mai mari dupa preferinta, amestecam branza

26 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Adrian (Bucatar sef):

    Eu am folosit în loc de unt ulei de floarea soarelui, cantitate egală cu cantitatea borş. O cană şi o cană, iar în făină am adăugat un pliculeţ de drojdie. Am folosit ulei pentru a obţine un aluat de post. Aluatul l-am folosit la cornuleţe.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 200 gr unt
  • 1 pahar bors
  • jumatate de lingurita de sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac floare, cu nuca si gem de prune