Aluat fraged, foietaj (pentru Saratele, Branzoici, Placinte etc.) cu branza Philadelphia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aluat fraged, foietaj (pentru Saratele, Branzoici, Placinte etc.) cu branza Philadelphia

Ingrediente

  • 250 gr. unt - un pachet
  • 250 gr. branza Philadelphia - un pachet
  • 250 gr. faina

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si aluatul obtinut se pune la frigider timp de 20 minute.

Se intinde o foaie de aproximativ 3 mm.Se taie dupa cum se doreste.Se poate unge la suprafata usor cu o pensula, cu un amestec de ou batut.

Tava nu se tapeteaza! Aluatul e destul de gras.

Se coc la temperatura mare 380'F - 200'C in cuptor aproximativ 15+ minute.

Reteta cel mai des am utilizat-o pentru saratele, la care se presara branza, cascaval si/sau doar chimen deasupra inainte sa se dea la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc