Aluat fraged, foietaj (pentru Saratele, Branzoici, Placinte etc.) cu branza Philadelphia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aluat fraged, foietaj (pentru Saratele, Branzoici, Placinte etc.) cu branza Philadelphia

Ingrediente

  • 250 gr. unt - un pachet
  • 250 gr. branza Philadelphia - un pachet
  • 250 gr. faina

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si aluatul obtinut se pune la frigider timp de 20 minute.

Se intinde o foaie de aproximativ 3 mm.Se taie dupa cum se doreste.Se poate unge la suprafata usor cu o pensula, cu un amestec de ou batut.

Tava nu se tapeteaza! Aluatul e destul de gras.

Se coc la temperatura mare 380'F - 200'C in cuptor aproximativ 15+ minute.

Reteta cel mai des am utilizat-o pentru saratele, la care se presara branza, cascaval si/sau doar chimen deasupra inainte sa se dea la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise