autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat fraged pentru pizza fara drojdie

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
250 ml. iaurt,, 100 ml apa,, 100 ml. ulei,, sare,, faina cit cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

38 voturi

Mod de preparare

Se amesteca lichidele, sarea si se incorporeaza faina cit sa rezulte un aluat potrivit.


Se da la frigider cel putin 1/2 ora apoi se foloseste normal.Este un aluat crocant si gustos
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Ștrudel de mere

Se rad merele cu coaja cu tot si se calesc in untul amestecat cu zaharul si scortisoara. Se lasa

3 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Piine cu masline

In oala mixerului se pune faina cu drojdia si praful de copt si se adauga treptat apa se framinta

12 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

38 voturi

Ingrediente

  • 250 ml. iaurt,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml. ulei,
  • sare,
  • faina cit cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana

Tochitura delicioasa

Se taie cuburi toata carnea si se prajesc impreuna.Se scot si fierbinti..se toarna mujedeiul peste

12 voturi    4 comentarii
30 min
Salate

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu ness si foi de bezea

Cele 12 albusuri se bat bine impreuna cu zaharul, (care se adauga in "ploaie"). Se adauga nuca

45 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Bomboane de pom cu spanac

Bomboane de pom cu spanac

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru foietaj

Aluat pentru foietaj

Aluatul de foietaj este un aluat care necesita mai multa atentie, pentru ca este migalos, si nu iese daca in camera e o temperature

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje