autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

ALUAT FRAGED SIMPLU

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
340gfaina,250g margarina,100g apa,1 lingura de otet,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se framanta bine .Se lasa la rece cateva ore sau de pe o zi pe alta.Cu acest aluat se poate face placinta cu branza,cu mere,cornulete,cremsnit.
Daca ti-a placut reteta noastra "ALUAT FRAGED SIMPLU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinte (ca la nord)

Placinte (ca la nord)

Framintam pina se face aluatul (ca la piine) apoi lasam pe 20 min sa se odihneasca si le proportionam

15 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se framanta tot la un loc si se imparte in 2 parti egale, dupa care se intinde o foaie, se pune in

4 voturi    3 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 340gfaina,250g margarina,100g apa,1 lingura de otet,sare.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa incercam.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu seminte si lapte