1. Se pune in vasul mixerului (sau in blender) laptele batut si zaharul si se mixeaza 3 minute, cu viteza medie. Se adauga câte putin ouale si faina pâna se obtine un aluat foarte moale. Se ung cu unt cateva forme de tarta (4 cm inaltime) si se captusesc cu aluatul.
1, Se pune in forme umplutura de branza dulce. Se unge cu galbenus. Se unge cu galbenus, se presara putina scortisoara si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius 30 minute. Dupa ce tartele s-au racit, se scot din forme. Se servesc reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii