autor:

autor

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat pentru brinzoaice

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr faina, 100 g unt si 100 gr ulei, 3-4 oua, 200 g zahar, 50 drojdie, lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h

81 voturi

Mod de preparare

Se framinta un aluat care se umple cu umplutura din brinza de oi, oua si zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru brinzoaice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Turte (ca la mama acasa)

Turte (ca la mama acasa)

Se pune faina intr-un lighenus, deasupra drojdia, sarea, zaharul si se adauga apa putin calduta peste

19 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Krapfen

Krapfen

Se pune drojdia sfaramata intr-un vas cu 125 ml apa calduta si o lingurita de zahar.Se lasa pana

12 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

81 voturi

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 100 g unt si 100 gr ulei
  • 3-4 oua
  • 200 g zahar
  • 50 drojdie
  • lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri Bratislava