autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat pentru paste

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 300 gr faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat nelipicios si se lasa 20 de min la repaus. Se intinde pe masa cu sucitorul si se face cu un pahar rondele care se pot umplem. Daca facem tortelini punem un rondel umplutura si deasupra alt rondel, iar pe margini facem cu furculita si le lasam sa fiarba in apa exact ca la macaroane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mere

Placinta cu mere

1. Preparam un aluat fraged din faina, unt, zahar, coaja de lamaie, praful de sare si la urma, adaugam

17 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tort Pascal sarat

Tort Pascal sarat

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 300 gr faina

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela
Oua umplute

Oua umplute

Se iau ouale si cu varful de la cutit si se in forma de coltisori la mijlocul oului. Cu galbenusul

0 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Aperitiv cu carne

Aperitiv cu carne

Se orneaza dupa preferinta.

1 vot    1 comentariu
10 min
Aperitive cu carne
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine

10 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Painicele din faina integrala