Aluat pentru tarta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina alba
  • 100 g unt
  • 100 ml apa
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se aranjeaza faina in forma de gramajoara ,in varful ei punem untul inmuiat la temperatura camerei si un praf de sare.

Amestecam si adaugam treptat apa.

Framanatam repede toate ingredientele pana obtinem un aluat de consistenta medie.

Aluatul rezultat il invelim in folie alimentara si il punem timp de 1 ora la frigider,dupa 1 ora poate fi folosit.

TIPS : Ungi aluatul cu un ou batut inainte de al introduce la cuptor asa vei obtine o tarta cu aspect auriu .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume
Cartofi wedges

Cartofi wedges

Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...

Cartofi wedges
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise