Se aranjeaza faina in forma de gramajoara ,in varful ei punem untul inmuiat la temperatura camerei si un praf de sare.
Amestecam si adaugam treptat apa.
Framanatam repede toate ingredientele pana obtinem un aluat de consistenta medie.
Aluatul rezultat il invelim in folie alimentara si il punem timp de 1 ora la frigider,dupa 1 ora poate fi folosit.
TIPS : Ungi aluatul cu un ou batut inainte de al introduce la cuptor asa vei obtine o tarta cu aspect auriu .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii