1. Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu o lingura faina, 3-4 linguri apa calda si zaharul, pana se face ca o pasta. Se acopera si se lasa pana se umfla si face spuma.
2. Intr-un castron se puna faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic. Daca e necesar se adauga si restul de apa. Se framanta bine, lasandu-se acoperit la dospit pana isi mareste volumul.
Se poate lasa si la frigider de pe o zi pe alta.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii