autor:

grigorescu beatrice

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat placinta

Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
1 pachet margarina, un iaurt mic si 0,400-0,450 faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun iaurtul, margarina si 1/2 din cantitatea de faina intr-un vas, se framinta pina se incorporeaza ingredientele, apoi se continua framintatul adaugand faina treptat pina terminam toata cantitatea, aluatul rezultat se introduce in frigider si se poate folosi dupa 4-5 ore, este un aluat fraged si poate fi folosit atit pentru foaie de placinta, cit si foaie pentru pateuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
placinta din aluat dospit cu crema de smantana

placinta din aluat dospit cu crema de smantana

cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharul pana cand se lichefiaza se adauga untul moale

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu visine si aluat din comert

Placinta cu visine si aluat din comert

Decongelam aluatul cumparat din comert si separat,amestecam 500 gr branza de vaci proaspata cu 6

16 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • un iaurt mic si 0,400-0,450 faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Chifle si painici