autor:

grigorescu beatrice

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat placinta

Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
1 pachet margarina, un iaurt mic si 0,400-0,450 faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun iaurtul, margarina si 1/2 din cantitatea de faina intr-un vas, se framinta pina se incorporeaza ingredientele, apoi se continua framintatul adaugand faina treptat pina terminam toata cantitatea, aluatul rezultat se introduce in frigider si se poate folosi dupa 4-5 ore, este un aluat fraged si poate fi folosit atit pentru foaie de placinta, cit si foaie pentru pateuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Aluatul fraged pe care l-am cumparat de la supermarket este foarte bun,pentru placinta cu branza

19 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • un iaurt mic si 0,400-0,450 faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine picanta