autor:

grigorescu beatrice

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat placinta

Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
1 pachet margarina, un iaurt mic si 0,400-0,450 faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun iaurtul, margarina si 1/2 din cantitatea de faina intr-un vas, se framinta pina se incorporeaza ingredientele, apoi se continua framintatul adaugand faina treptat pina terminam toata cantitatea, aluatul rezultat se introduce in frigider si se poate folosi dupa 4-5 ore, este un aluat fraged si poate fi folosit atit pentru foaie de placinta, cit si foaie pentru pateuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mere si aluat fraged

Placinta cu mere si aluat fraged

Intr-un vas se freaca untul cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Apoi se adauga cele 2 oua

91 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Aluatul fraged pe care l-am cumparat de la supermarket este foarte bun,pentru placinta cu branza

19 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • un iaurt mic si 0,400-0,450 faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
LIPIE PENTRU KEBAB