Se pun iaurtul, margarina si 1/2 din cantitatea de faina intr-un vas, se framinta pina se incorporeaza ingredientele, apoi se continua framintatul adaugand faina treptat pina terminam toata cantitatea, aluatul rezultat se introduce in frigider si se poate folosi dupa 4-5 ore, este un aluat fraged si poate fi folosit atit pentru foaie de placinta, cit si foaie pentru pateuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii