Aluat ptr ampanados

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 31/2 pahar faina
  • 11/2 lingurita praf de copt
  • 1llingurita sare
  • 250 gr margarina
  • 1/2 pahar apa foarte rece

Mod de preparare

Intr-un vas se cerne faina se amesteca cu praf de copt si sare,dupa care sfaramam margarina in faina pina toata margarina s-a impreunat cu faina dupa care adaugam apa si impreunam in aluat,la nevoie se poate adauga 1 lingura cu apa.Se inveleste aluatul cu hirtie cerata si se da la frigider 1/2 de ora.Dupa aceea se poate folosi il putem intinde pe o plansa presarata bine cu faina si cu un pahar cu gura lata se pot scoate forme.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise