Se spala legumele, se curata apoi se lasa la zvantat cateva ore , puse pe un servet absorbant . Dupa zvantare se trec radacinoasele prin masina de tocat carne . Verdeata se toaca marunt cu cutitul . Intr-un castron incapator , se amesteca toate componentele impreuna cu sarea . Lasati sa se aseze 24 ore , amestecand uneori .
A doua zi puneti compozitia in borcane de sticla si inchideti cu capace etans . Se tin intr-o camara racoroasa .
Din aceasta cantitate de legume mi-au iesit cinci borcane .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii