autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Ana

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Pt blat, -6 oua, -6 linguri zahar, -1 plic creme ole, Crema:, -1 ciocolata de 100 g amaruie, -300 ml frisca lichida, -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Blatul: Se bat albusurile apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus pana le terminam. La sfarsit punem plicul de creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde. Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.
Crema: e rupe cioco in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata. se da la rece. Ea trebuie sa fie tare.
Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand. Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Foietaj cu surpriza Medi (ana)

Foietaj cu surpriza Medi (ana)

Ideea mi-a venit plimbandu-ma pe blogul lui Medi , careia ii multumesc frumos de reteta. Sper sa

9 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Prajitura Ana

Prajitura Ana

Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul treptat dupa care pe rand cate un galbenus si se freaca

24 voturi    14 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt blat
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -1 plic creme ole
  • Crema:
  • -1 ciocolata de 100 g amaruie
  • -300 ml frisca lichida
  • -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged