autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Ana

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Pt blat, -6 oua, -6 linguri zahar, -1 plic creme ole, Crema:, -1 ciocolata de 100 g amaruie, -300 ml frisca lichida, -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Blatul: Se bat albusurile apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus pana le terminam. La sfarsit punem plicul de creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde. Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.
Crema: e rupe cioco in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata. se da la rece. Ea trebuie sa fie tare.
Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand. Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Ana

Prajitura Ana

Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul treptat dupa care pe rand cate un galbenus si se freaca

24 voturi    14 comentarii
40 min
Prajituri
Ostropel de pui à la Ana

Ostropel de pui à la Ana

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Apoi se adauga ardeiul taiat

11 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt blat
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -1 plic creme ole
  • Crema:
  • -1 ciocolata de 100 g amaruie
  • -300 ml frisca lichida
  • -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de biscuiti cu banane