autor:

» » Mancaruri cu peste

Ananas copt cu surprize

Autor: Adriela Ionescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriela Ionescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Ingrediente
450 g de peste, 3 ardei iuti, 1ananas, 2 banane,, 1mango, o lamaie, o portocala, sare, piper si condimente orientale(sau orice fel de condimente), un catel de usturoi, 120g sos de tomate, 1 ceapa, mararl sau rozmarin, unt, ,

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie pestele felii impreuna cu untul si se lasa la prajit, iar intr-o tava unsa cu ulei de maslime se pune ananasul (caruia i-a fost scoasa compozitia din interior) si se lasa 30 minute. Bananele, portcalele, mango, se taie marunt impreuna cu ardeii, se adauga sos de tomate, usturoiul pisat si mararul (taiat marunt) toate acestea se amesteca bine si se pun la prajit cu pestele. Cand ananasul este gata se scoate si se introduce pestele cu compozitia, se presara cu sare, piper si se pune la cuptor pentru inca 15 minute.
Pofta Buna!!! - este foare delicioasa si mancarea preferata a Elenei Basescu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas copt cu surprize" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 450 g de peste
  • 3 ardei iuti
  • 1ananas
  • 2 banane,
  • 1mango
  • o lamaie
  • o portocala
  • sare
  • piper si condimente orientale(sau orice fel de condimente)
  • un catel de usturoi
  • 120g sos de tomate
  • 1 ceapa
  • mararl sau rozmarin
  • unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi