Curatam si pregătim ananasul .
Taiem in 3-4 felii groase şi scoatem partea lemnoasa din mijloc.
Se pune untul in tigaie , iar dupa ce s-a topit se adauga ananasul felii .
Se presara zaharul si se lasa sa se caramelizeze.
Adaugam rom si flambam..
Se toarnă suc de portocale peste el si pastaia de vanilie .
Se fierbe tot pe flacara mica, umezind ananasul din cand in cand.
Odată ce am obţinut un sos de sirop legat, si ananasul
s-a fiert ,dam deoparte.
Prezentare şi aranjament:
Puneti o felie de ananas, în mijlocul unei farfurii si acoperiti cu sos.
Pune o lingura de inghetata de vanilie pe partea de sus a acesteia.
Adauga un strugure de coacaze ,pastaia de vanilie şi frunze de mentă,ca decor .
Serviti acest desert cald.
Pofta buna !!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii