Taiati ananasul in 2,pe lungime si ii indepartati miezul.Taiati in cubulete maru,miezul de ananas,ardeiul gras si carnea.
Incingeti uleiul intr-o cratita si prajiti bucatile de carne ,in prealabil presarate cu sare si piper dupa gust.Cand s-au rumenit,adaugati ardeiul si stingeti cu 100ml apa calda.Le inabusiti pana se inmoaie ardeiul,apoi adaugati fructele si continuati sa le inabusitiimpreuna pentru 10-15 min, la foc mic,amestecand din cand in cand.Intre timp oparitifideaua scursa si amestecati usor.
Repartizati compozitia cu gust dulce-acrisor,in cele doua cupe de ananas.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii