autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu nuci si Roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g branza Roquefort (Bucegi)., Pentru sos: 75 g branza, , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt, , 6 linguri patrunjel verde, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala andivele si se aleg frunzele. Merele curatate se taie fasii subtiri (julienne), iar branza se rupe bucatele. Se amesteca toate si se decoreaza cu putina verdeata. Peste salata se toarna sosul obtinut prin mixarea ingredientelor de mai sus (branza, zeama de lamaie, usturoi, iaurt, patrunjel verde), pana ce amestecul devine omogen. Se gusta de sare si piper si se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu nuci si Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac

Spanac

Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri). Ceapa

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Se pregăteşte o soluţie, un baiţ din zeama de lămâie, puţină apă, 3 căţei de usturoi

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g branza Roquefort (Bucegi).
  • Pentru sos: 75 g branza
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt
  • 6 linguri patrunjel verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Legume fierte la aburi