autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu nuci si Roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g branza Roquefort (Bucegi)., Pentru sos: 75 g branza, , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt, , 6 linguri patrunjel verde, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala andivele si se aleg frunzele. Merele curatate se taie fasii subtiri (julienne), iar branza se rupe bucatele. Se amesteca toate si se decoreaza cu putina verdeata. Peste salata se toarna sosul obtinut prin mixarea ingredientelor de mai sus (branza, zeama de lamaie, usturoi, iaurt, patrunjel verde), pana ce amestecul devine omogen. Se gusta de sare si piper si se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu nuci si Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume Mexicane sotate

Legume Mexicane sotate

Este simplu de facut, se calesc putin in uleiul de masline, cca 2-3 min apoi se toarna vinul si

4 voturi    1 comentariu
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu rosii

Ardei copti cu rosii

Ardeii se coc, se curata de samburi si pielita si se rup/taie fasii (ca niste paste late). In uleiul

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g branza Roquefort (Bucegi).
  • Pentru sos: 75 g branza
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt
  • 6 linguri patrunjel verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Orez prajit cu omleta si legume