autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu nuci si Roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g branza Roquefort (Bucegi)., Pentru sos: 75 g branza, , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt, , 6 linguri patrunjel verde, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala andivele si se aleg frunzele. Merele curatate se taie fasii subtiri (julienne), iar branza se rupe bucatele. Se amesteca toate si se decoreaza cu putina verdeata. Peste salata se toarna sosul obtinut prin mixarea ingredientelor de mai sus (branza, zeama de lamaie, usturoi, iaurt, patrunjel verde), pana ce amestecul devine omogen. Se gusta de sare si piper si se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu nuci si Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez chinezesc

Orez chinezesc

Fierbeti mai intai orezul. Spalti orezul sub jet de apa pana cand apa va ramane limpede ca pentru

21 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu bacon ,mazare &frisca(reteta frantuzeasca)

Tarta cu bacon ,mazare &frisca(reteta frantuzeasca)

Intr-un bol amestecati faina cu sarea si untul pana obtineti un amestec nisipos(ca un pesmet).Adaugati

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g branza Roquefort (Bucegi).
  • Pentru sos: 75 g branza
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt
  • 6 linguri patrunjel verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Garnitura de cartofi cu legume