autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu nuci si Roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g branza Roquefort (Bucegi)., Pentru sos: 75 g branza, , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt, , 6 linguri patrunjel verde, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala andivele si se aleg frunzele. Merele curatate se taie fasii subtiri (julienne), iar branza se rupe bucatele. Se amesteca toate si se decoreaza cu putina verdeata. Peste salata se toarna sosul obtinut prin mixarea ingredientelor de mai sus (branza, zeama de lamaie, usturoi, iaurt, patrunjel verde), pana ce amestecul devine omogen. Se gusta de sare si piper si se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu nuci si Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mic dejun satios

Mic dejun satios

Cartofii se rad pe razatoarea de morcov, se adauga peste ei celelalte ingrediente. Daca iaurtul e

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tajine de pui cu legume

Tajine de pui cu legume

Tradițional, tajine este un vas de lut emailat sau pictat, compus din două părți: baza rotundă

12 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g branza Roquefort (Bucegi).
  • Pentru sos: 75 g branza
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt
  • 6 linguri patrunjel verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de varza cu afumatura de porc