1.Andivele, curatate si spalate, se aseaza una langa alta,intr-o cratita unsa cu unt ,se presara cu sare , se adauga 4 linguri apa si 100g.unt.Se pun la foc iute pana dau in clocot , se acopera vasul si se dau la cuptor sa fiarba la foc mic.
2.Din restul de unt, faina , lapte si sare se prepara un sos Bechamel(sos alb),la care se adauga smantana si se toarna peste andive.Se presara cu cascaval ras amestecat cu pesmet si se da vasul la cuptor pentru inca 15 minute.
Se servesc cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii