Andivele se curata de radacina si de partea verde care este amara,se taie din coada si se spala foarte bine.
Se unge o cratita cu unt,se aseaza andivele una langa alta si se presara sare si piper.Se adauga 3-4 linguri de apa si zeama de lamaie.Se da cratita la foc iute,pana da apa in clocot,apoi se introduce la cuptor si se lasa cca jumatate de ora-o ora la foc mic,in functie de cuptor si avand grija sa nu se arda.Se servesc fierbinti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii