ANDIVE INABUSITE CU UNT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca 1 kg de andive
  • 1-2 linguri unt
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
  • sare,piper alb dupa gust

Mod de preparare

Andivele se curata de radacina si de partea verde care este amara,se taie din coada si se spala foarte bine.

Se unge o cratita cu unt,se aseaza andivele una langa alta si se presara sare si piper.Se adauga 3-4 linguri de apa si zeama de lamaie.Se da cratita la foc iute,pana da apa in clocot,apoi se introduce la cuptor si se lasa cca jumatate de ora-o ora la foc mic,in functie de cuptor si avand grija sa nu se arda.Se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise