Andive prajite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Andive prajite

Ingrediente

  • Pt 2 persoane:
  • 4 andive
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1/2 lamaie
  • sare,piper
  • 4 oua

Mod de preparare

Andivele le stergem cu un prosop curat(nu se spala niciodata pt ca se amarasc!!!)

Le taiem in doua si scoatem cotorul ca sa nu fie amare cand se prajesc.

Le stropim cu zeama de la lamaie.

Incingem o tigaie ,punem untul si cand s-a topit punem andivele la prajit.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc (focul sa fie mic si tigaia sa aiba capac).

Intre timp se fierb ouale astfel:se fierbe apa cu sare si o lingura de otet.

Cand clocoteste se pun ouale usor si dupa ceas se lasa 4 min (daca sunt de la frigider,5min).

Se scot si se pun in jet de apa rece cateva secunde,apoi se decojesc usor .

Cand andivele sunt gata presaram sare si piper dupa gust si rasturnam pe farfurii.

Adaugam cascavalul ras si deasupra punem ouale taiate in doua.

Pot sa va asigur ca e o bunatate!!!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise