Andivele le stergem cu un prosop curat(nu se spala niciodata pt ca se amarasc!!!)
Le taiem in doua si scoatem cotorul ca sa nu fie amare cand se prajesc.
Le stropim cu zeama de la lamaie.
Incingem o tigaie ,punem untul si cand s-a topit punem andivele la prajit.
Se intorc pe toate partile pana se rumenesc (focul sa fie mic si tigaia sa aiba capac).
Intre timp se fierb ouale astfel:se fierbe apa cu sare si o lingura de otet.
Cand clocoteste se pun ouale usor si dupa ceas se lasa 4 min (daca sunt de la frigider,5min).
Se scot si se pun in jet de apa rece cateva secunde,apoi se decojesc usor .
Cand andivele sunt gata presaram sare si piper dupa gust si rasturnam pe farfurii.
Adaugam cascavalul ras si deasupra punem ouale taiate in doua.
Pot sa va asigur ca e o bunatate!!!
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii