autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

anghemaht de miel

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg carne de miel, 100 g unt, 1 lingura faina, 2 cepe, 1 lamaie, sare, 350 l lapte, 50 g unt, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele, se toaca ceapa marunt, se inabusa impreuna cu untul si cu un praf de sare. Se adauga apoi apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-a fiert carnea se prepara un sos alb preparat astfel: se fierbe laptele cu untul 50 g, se desface faina cu apa rece, se toarna faina in laptele clocotit si se amesteca mereu, se fierbe circa 15 minute apoi se adauga sare si piper. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea si se toarna peste bucatelele de carne. Se adauga putina zeama de lamaie si felii de lamaie curatite de coaja.
Daca ti-a placut reteta noastra "anghemaht de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert in apa cu sare. Cat fierb cartofii

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci