autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Anghemaht

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 gr. carne, 2 linguri grasime, 2 linguri faina, 1-2 lamii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb ca la ciulama, cu deosebire ca se lasa mai subtire si faina se rumeneste putin. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, strecurata si limpezita. Se adauga zeama de lamiie, se potriveste de acru si sare.
Se serveste cu felii de lamiie curatate de coaja
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghemaht" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Anghemaht de pui cu cartofi natur

Anghemaht de pui cu cartofi natur

Spalam pulpele, indepartam pielita si le taiem in doua. Asezonam carnea. Uleiul de masline si un

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Eu am gasit carne tocata de curcan la sul.Este mai ieftina si gata preparata.Dar bineinteles se poate

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. carne
  • 2 linguri grasime
  • 2 linguri faina
  • 1-2 lamii
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca - carne si cartofi