Rupeti tijele bulbilor de anghinare, indepartati frunzele ofilite si partea superioara a bulbilor si taiati-i, apoi, in sferturi.
Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, taiati-le in 4 si puneti-le deoparte. (Daca vreti, indepartati semintele.)
Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti circa 3 minute, ceapa si usturoiul. Adaugati rosiile si lasati-le sa se caleasca, si ele, inca 5 minute.
Puneti apoi in tigaie sferturile de anghinare si rozmarinul si adaugati zeama de lamaie si 250 ml de apa. Sarati, piperati si lasati sa fiarba - la foc mic si fara capac - aproximativ 20 de minute, pana ce zeama a scazut la jumatate. Cu 5 minute inainte de a lua legumele de pe foc, adaugati si maslinele. Anghinarea a la nicoise se serveste calduta sau rece, ornata cu rozmarin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii