autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Anghinare umplută cu legume

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghina proaspeţi sau conservaţi, 4 linguri mazăre boabe, 3 morcovi, 6 cepe mici, o jumătate lămâie, o legatura mică pătrunjel, sare, ulei de măsline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală receptaculii florali, se scurg şi se aseaza într-un vas cu puţin ulei.
Morcovii fierţi se toacă mărunt şi se amestecă bine mazărea fiartă sau conservată, care a fost trecută printr-un jet de apă rece. Cu acest amestec se umplu receptaculii florali, iar printre ei se pune sare. Se adaugă suc de lămâie, puţină ; fiartă şi se fierbe totul la foc mic. Preparatul se consumă rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umplută cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de cartofi cu legume

Garnitura de cartofi cu legume

Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

1. Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghina proaspeţi sau conservaţi
  • 4 linguri mazăre boabe
  • 3 morcovi
  • 6 cepe mici
  • o jumătate lămâie
  • o legatura mică pătrunjel
  • sare
  • ulei de măsline

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII