Se spală receptaculii florali, se scurg şi se aseaza într-un vas cu puţin ulei.
Morcovii fierţi se toacă mărunt şi se amestecă bine mazărea fiartă sau conservată, care a fost trecută printr-un jet de apă rece. Cu acest amestec se umplu receptaculii florali, iar printre ei se pune sare. Se adaugă suc de lămâie, puţină ; fiartă şi se fierbe totul la foc mic. Preparatul se consumă rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii