autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Anghinare umplută cu legume

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghina proaspeţi sau conservaţi, 4 linguri mazăre boabe, 3 morcovi, 6 cepe mici, o jumătate lămâie, o legatura mică pătrunjel, sare, ulei de măsline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală receptaculii florali, se scurg şi se aseaza într-un vas cu puţin ulei.
Morcovii fierţi se toacă mărunt şi se amestecă bine mazărea fiartă sau conservată, care a fost trecută printr-un jet de apă rece. Cu acest amestec se umplu receptaculii florali, iar printre ei se pune sare. Se adaugă suc de lămâie, puţină ; fiartă şi se fierbe totul la foc mic. Preparatul se consumă rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umplută cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci

Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci

Se pun cartofii decojiti la fiert pentru aprox. 30 de minute. Dupa ce s-au fiert cartofii, putem

8 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Se pune graul la inmuiat cu apa rece cat sa il acopere(acesta se va umfla si va absorbi apa). Intre

21 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghina proaspeţi sau conservaţi
  • 4 linguri mazăre boabe
  • 3 morcovi
  • 6 cepe mici
  • o jumătate lămâie
  • o legatura mică pătrunjel
  • sare
  • ulei de măsline

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Shakshuka