Antreuri cu sunca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g. aluat pentru foitaj; 100g kaizer afumat; 100g sunca presata; 200g cascaval; busuioc; ghimbir macinat; piper; sare; 1 rosie; 1 galbenus de ou pentru uns.

Mod de preparare

Se taie cubulețe șunca și cașcavalul ,iar kaizerul se taie fâșii. Roșia se curața de pielița și de semințe și se taie foarte mărunt. Frunzele de busuios se toaca fin.

Apoi se întinde pe planșetă aluatul de foitaj și se taie pătrate cu o latura de 8/8 cm și forme rotunde cu diametrul de 7 cm. Într-un colt al fiecărui pătrat de aluat se așează care o fâșie de kaizer, deasupra se pun câteva cubulețe de cașcaval, câteva cubulețe de roșii, se presară sare, piper, busuioc, ghimbir, apoi se rulează ca la cornulețe, cu umplutura în interior. Se ung cu gălbenuș și se așează într-o tavă, pe hârtie speciala de copt.

Pe formele rotunde de aluat se așează cubulețe de șuncă, roșii și cașcaval, condimentându-se după dorință, și se ung deasupra cu gălbenuș. Se așează în tava alături de cornulețele picante.

Tava se pune în cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise