autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

ANTRICOT CU LEGUME

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
750g.antricot vita,, 2-3 morcovi,, 2 teline potrivite,, 2-3 cepe,, 250g. varza alba,, 100g.rosii,, 150g.pasta de rosii,, 1 legatura patrunjel,, 1 capatana usturoi,, 1 lingura otet,, 2 foi de dafin,, 1 fir cimbru,, 100ml. ulei,, 500g.cartofi,, 5 linguri smantana,pentru servit,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

(5 portii):
1.Se transeaza antricotul si se bat feliile de carne pentru a le intinde putin.Se tavalesc prin faina si se prajesc in 50ml. ulei ,timp de 3 minute, pe ambele parti, la foc mare.Se scot feliile de carne din tigaie si se aseaza intr-un vas cu 2 foi de dafin, un fir de cimbru,sare si piper.Se toarna atata apa cat sa acopere carnea si se fierbe acoperit o ora si jumatate.Se adauga 1/2 din cantitatea de pasta de rosii si cateva picaturi de otet si se continua fierberea timp de 10 minute.
2.Se curata , se spala si se taie julien legumele.Se amesteca cu sare, piper , cateva picaturi de otet, 50ml. ulei, rosiile taiate cuburi , restul de pasta de rosii si se fierb cu sosul de pe feliile de carne timp de 30 minute.Se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
3.Feliile de carne se servesc cu legumele asezate deasupra pe fiecare felie.Se orneaza cu cate o jumatate de rosie oparita si curatata de pielita ,peste care se toarna 1 lingura de smantana.
4.Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi natur si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANTRICOT CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Antricot de porc cu legume la cuptor

Antricot de porc cu legume la cuptor

Reteta se prepara in 2 etape 1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Foarte gustoasa!

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Este super delicioasa!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Foarte buna reteta, interesanta, se simte mirosul!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Cred ca e delicioasa...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Deja mi-e foameeeeeeeeeeeeeee.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      O idee buna pentru urmatorul fel de mancare.Multumesc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 750g.antricot vita,
  • 2-3 morcovi,
  • 2 teline potrivite,
  • 2-3 cepe,
  • 250g. varza alba,
  • 100g.rosii,
  • 150g.pasta de rosii,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 capatana usturoi,
  • 1 lingura otet,
  • 2 foi de dafin,
  • 1 fir cimbru,
  • 100ml. ulei,
  • 500g.cartofi,
  • 5 linguri smantana,pentru servit,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)