(5 portii):
1.Se transeaza antricotul si se bat feliile de carne pentru a le intinde putin.Se tavalesc prin faina si se prajesc in 50ml. ulei ,timp de 3 minute, pe ambele parti, la foc mare.Se scot feliile de carne din tigaie si se aseaza intr-un vas cu 2 foi de dafin, un fir de cimbru,sare si piper.Se toarna atata apa cat sa acopere carnea si se fierbe acoperit o ora si jumatate.Se adauga 1/2 din cantitatea de pasta de rosii si cateva picaturi de otet si se continua fierberea timp de 10 minute.
2.Se curata , se spala si se taie julien legumele.Se amesteca cu sare, piper , cateva picaturi de otet, 50ml. ulei, rosiile taiate cuburi , restul de pasta de rosii si se fierb cu sosul de pe feliile de carne timp de 30 minute.Se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
3.Feliile de carne se servesc cu legumele asezate deasupra pe fiecare felie.Se orneaza cu cate o jumatate de rosie oparita si curatata de pielita ,peste care se toarna 1 lingura de smantana.
4.Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi natur si un vin alb sec.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii