Antricot de vaca umplut cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Antricot de vaca 750 g costita afumata 50 g ciuperci (conserva) 200 g ceapa 150 g faina 75 g smantana 400 g ulei 150 g verdeata 1 leg piper sare

Mod de preparare

Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batsnitel si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna, sub capac, circa 15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Costita afumata se taie felii subtiri si se amesteca cu ceapa si ciupercile. Aceasta compozitie se repartizeaza pe antricoate, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se dau rulourile prin faina, se prajesc in ulei pe toate partile si se scot pe un platou. In uleiul ramas se desfac restul de faina, se stinge cu apa, se asaza rulourile in sos si se fierb inabusit timp de circa 2 ore. Cand carnea este fiarta, se scot scobitorile, se adauga smantana si se mai potriveste o data gustul de sare. La servit se presara cu verdeata tocata. Se mananca de regula cu cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise