autor:

CristinaD

» » Mancaruri cu carne

Antricot de vaca umplut cu ciuperci

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
Antricot de vaca 750 g costita afumata 50 g ciuperci (conserva) 200 g ceapa 150 g faina 75 g smantana 400 g ulei 150 g verdeata 1 leg piper sare

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batsnitel si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna, sub capac, circa 15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Costita afumata se taie felii subtiri si se amesteca cu ceapa si ciupercile. Aceasta compozitie se repartizeaza pe antricoate, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se dau rulourile prin faina, se prajesc in ulei pe toate partile si se scot pe un platou. In uleiul ramas se desfac restul de faina, se stinge cu apa, se asaza rulourile in sos si se fierb inabusit timp de circa 2 ore. Cand carnea este fiarta, se scot scobitorile, se adauga smantana si se mai potriveste o data gustul de sare. La servit se presara cu verdeata tocata. Se mananca de regula cu cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vaca umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos dulce acrisor

Pui cu sos dulce acrisor

- se taie fileul de pui bucatele de 5 cm, se sareaza si pipereaza dupa gust - se bat ouale - bucatile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Antricot de vaca 750 g costita afumata 50 g ciuperci (conserva) 200 g ceapa 150 g faina 75 g smantana 400 g ulei 150 g verdeata 1 leg piper sare

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitel din piept de pui, copt