Legumele se curata ,ceapa se taie marunt,ardeii julien,iar cartofii cuburi.Antricoatele se bat usor ca ptr. snitele,se sareaza, se trec prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa.Se scot pe un platou,iar in uleiul ramas,se inabusa ceapa si ardeii,apoi se adauga pasta de tomate,boiaua si apa.;se fierb 15 minute.
Se pun antricoatele in sos si se fierb la foc mic cca 1 ora.
Separat se pun cartofii la fiert in in apa cu sare. Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga in sos chimenul si vinul.
Se servesc calde cu garnitura de cartofi natur,felii de ou rascopt si patrunjel pe deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii