Vita se taie felii si se lasa la marinat cu o seara inainte in baitul amestecat bine.
Apoi se scoate carnea,se prajeste in tavita de teflon cu putin ulei.
Separat,se toaca ceapa si gogosarul,se calesc in oala cu putin ulei,se adauga ciupercile taiate,se amesteca de 2-3 ori,se adauga apa si carnea si se fierb bine.
La sfirsit se adauga orezul,se potriveste de sare.Dupa ce a fiert orezul,se presara piper si boia dulce si se opreste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii