autor:

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 august 2012

Ingrediente
-250g cascaval, -250g parizer, - 3 oua, - 4 linguri de smantana, - 4 linguri de faina, - 50g unt, - cateva masline fara samburi, - 1 cutie ciuperci, - sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca cu galbenusurile,se adauga:smantana,faina,cascavalul(dat pe razatoarea mare),parizerul(taiat cubulete),ciupercile(taiate marunt),maslinele, albusurile(batute spuma),sarea si piperul.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.Se da la cuptor cam 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua
Gogosari aperitiv

Gogosari aperitiv

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi

19 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -250g cascaval
  • -250g parizer
  • - 3 oua
  • - 4 linguri de smantana
  • - 4 linguri de faina
  • - 50g unt
  • - cateva masline fara samburi
  • - 1 cutie ciuperci
  • - sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Medalion de pui