autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 august 2012

Ingrediente
-250g cascaval, -250g parizer, - 3 oua, - 4 linguri de smantana, - 4 linguri de faina, - 50g unt, - cateva masline fara samburi, - 1 cutie ciuperci, - sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca cu galbenusurile,se adauga:smantana,faina,cascavalul(dat pe razatoarea mare),parizerul(taiat cubulete),ciupercile(taiate marunt),maslinele, albusurile(batute spuma),sarea si piperul.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.Se da la cuptor cam 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Faina cernuta se amesteca cu drojdia uscata, apoi se adauga uleiul, zaharul, sarea si apa calduta.

4 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

Se taie varza fideluta, se caleste in putin ulei, se adauga sare, piper, cimbru, marar dupa gust.

1 vot    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -250g cascaval
  • -250g parizer
  • - 3 oua
  • - 4 linguri de smantana
  • - 4 linguri de faina
  • - 50g unt
  • - cateva masline fara samburi
  • - 1 cutie ciuperci
  • - sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de porc cu carnat afumat