autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
2 linguri unt, 3 linguri seminte decojite de floarea soarelui, o ceapa, 500 g macaroane (eu am pus paste spiralate colorate), o lingura ulei de masline, 100 g mazare fiarta, 2 oua, 250 g mascarpone, 2 linguri faina, 100 g parmezan, sare, unt si pesmet pt tapetat tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.

In tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se presara semintele.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se ia de pe foc si se amesteca usor cu pastele fierte. Se adauga mazarea, mascarpone, faina, parmezanul si ouale batute. Se condimenteaza cu sare si se toarna compozitia in tava.

Se coace in cuptorul incins, la 150 grade C, aprox. 50 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de

34 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 3 linguri seminte decojite de floarea soarelui
  • o ceapa
  • 500 g macaroane (eu am pus paste spiralate colorate)
  • o lingura ulei de masline
  • 100 g mazare fiarta
  • 2 oua
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri faina
  • 100 g parmezan
  • sare
  • unt si pesmet pt tapetat tava

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
DIP DIN SPANAC