Aperitiv

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - şuncă de praga (250-300 gr.);
  • - o conserva de ciuperci (sau 400 de gr. de ciuperci proaspete fierte bine si apoi stoarse de zeamă);
  • - o conservă de boabe de porumb;
  • - cascaval (180-200 gr.) ;
  • - maioneză.

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele de mai sus cu maioneza. Se răstoarnă compoziţia într-un castron si se ornează cu frunze de pătrunjel verde.

Este rapidă şi la îndemâna oricui.

Poftă bună !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise