autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: stefania moasa (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefania moasa (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
- şuncă de praga (250-300 gr.), - o conserva de ciuperci (sau 400 de gr. de ciuperci proaspete fierte bine si apoi stoarse de zeamă), - o conservă de boabe de porumb, - cascaval (180-200 gr.) , - maioneză.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele de mai sus cu maioneza. Se răstoarnă compoziţia într-un castron si se ornează cu frunze de pătrunjel verde.



Este rapidă şi la îndemâna oricui.



Poftă bună !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Feliile sau rondelele de dovleac se aseaza in tava ,se condimenteaza dupa gust.Se introduce tava

7 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • - şuncă de praga (250-300 gr.)
  • - o conserva de ciuperci (sau 400 de gr. de ciuperci proaspete fierte bine si apoi stoarse de zeamă)
  • - o conservă de boabe de porumb
  • - cascaval (180-200 gr.)
  • - maioneză.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne