autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: stefania moasa (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefania moasa (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
- şuncă de praga (250-300 gr.), - o conserva de ciuperci (sau 400 de gr. de ciuperci proaspete fierte bine si apoi stoarse de zeamă), - o conservă de boabe de porumb, - cascaval (180-200 gr.) , - maioneză.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele de mai sus cu maioneza. Se răstoarnă compoziţia într-un castron si se ornează cu frunze de pătrunjel verde.



Este rapidă şi la îndemâna oricui.



Poftă bună !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Flori aperitiv

Flori aperitiv

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, zaharul, putina faina si drojdia, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
TORT APERITIV

TORT APERITIV

Pentru paine: Intr-un castron mic, amestecam drojdia cu lingura de miere si 3 linguri de apa calduta

1 vot    0 comentarii
12h
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • - şuncă de praga (250-300 gr.)
  • - o conserva de ciuperci (sau 400 de gr. de ciuperci proaspete fierte bine si apoi stoarse de zeamă)
  • - o conservă de boabe de porumb
  • - cascaval (180-200 gr.)
  • - maioneză.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT