Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si branza topita cartoful fiert taiat bucati, ceapa alba taiata bucati mari, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia si mixati 10-12 secunde.
Asezati pe un platou feliile de salam, rosia taiata feliute subtiri si frunzele de salata verde in asa fel incat sa formati cateva cosulete.
Umpleti cosuletele de salata cu cate 3-4 linguri de pasta de branza, apoi decorati-le cu fasii de ceapa rosie si verdeata. Restul de ceapa rosie asezati-o pe platou.
Restul de pasta puneti-l la masa la masa, intr-un castronel. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii