autor:

Doina  Varga

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
100 g branza feta (de vaci), 2 feliute de branza topita (cascaval), 3 oua fierte, 1 cartof fiert (din supa), 1 rosie, cateva frunze de salata verde, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, cateva feliute de salam, 15 ml ulei de masline, 3 lingurite zeama de lamaie, cateva frunzulite verzi de patrunjel, untisor, macris, sare, piper, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

22 voturi

Mod de preparare

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si branza topita cartoful fiert taiat bucati, ceapa alba taiata bucati mari, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia si mixati 10-12 secunde.
Asezati pe un platou feliile de salam, rosia taiata feliute subtiri si frunzele de salata verde in asa fel incat sa formati cateva cosulete.
Umpleti cosuletele de salata cu cate 3-4 linguri de pasta de branza, apoi decorati-le cu fasii de ceapa rosie si verdeata. Restul de ceapa rosie asezati-o pe platou.
Restul de pasta puneti-l la masa la masa, intr-un castronel. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Kiwi , 16 iunie 2010

    Îmi pare rău sa îţi zic, dar trebuie să o fac: nu ai imaginaţie când vine vorba de aranjat pe platou. Degeaba faci mâncarea excelentă la gust, dacă asptectul şi prezentarea lasă de dorit.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Ce bunatate!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Acum inteleg ce te-a suparat! Esti tu o fire sensibila! Sigur ca-ti poti da seama ce gust poate sa aiba branza amestecata cu cartof si ceapa, daca gatesti. Mie imi place si am sa-l incerc, asa cum am mai incercat multe din retetele tale!

    • Lili , 09 martie 2010

      Arata foarte bine, dar cine stie ce gust are amestecatura aceea. Imi plac mancaricile concrete.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Delicioasa pasta ta de branza. Platourile tale nu sunt numai foarte aromate ,dar si arata grozav. Idei originale de prezentare, cum se spune "ochii mananca". Ai votul meu!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

22 voturi

Ingrediente

  • 100 g branza feta (de vaci)
  • 2 feliute de branza topita (cascaval)
  • 3 oua fierte
  • 1 cartof fiert (din supa)
  • 1 rosie
  • cateva frunze de salata verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • cateva feliute de salam
  • 15 ml ulei de masline
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • cateva frunzulite verzi de patrunjel
  • untisor
  • macris
  • sare
  • piper
  • boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

135 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Kiwi

Îmi pare rău sa îţi zic, dar trebuie să o fac: nu ai imaginaţie când vine vorba de aranjat pe platou. Degeaba faci mâncarea excelentă la gust, dacă asptectul şi prezentarea lasă de dorit.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat