autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv cu Branza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
Branza de burduf, branza de oaie, 2-3 linguri smantana groasa, unt, jumatate ceapa, 2 catei usturoi, sare, busuioc, rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie), ulei masline, paine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.

Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.

Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu Branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu spuma de branza

Aperitiv cu spuma de branza

1)Intinzi aluatulintr-o foaie, din acre tai cu gura unui pahar 12 cercuri, ungi formelede minitarte,

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

35 voturi    27 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Branza de burduf
  • branza de oaie
  • 2-3 linguri smantana groasa
  • unt
  • jumatate ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • busuioc
  • rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie)
  • ulei masline
  • paine

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura