Aperitiv cu cinci comori

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g masline
  • 100 g migdale
  • 1/2 kg.rosii mici,tip cherry
  • 200 g ton
  • 1/2 kg ardei grasi rosii mari
  • 200 g branza feta
  • 200 g unt
  • marar,patrunjel
  • ulei,suc de lamaie
  • condimente pt.peste

Mod de preparare

Maslinele se umplu cu o pasta compusa din migdale rase frecate cu usturoi,ulei si suc de lamaie.Rosiile se umplu cu o pasta compusa din ton,unt,condimente pentru peste. In mijlocul fiecarei rosii se pune cate o maslina umpluta. Ardeii se umplu cu o pasta formata din branza frecata cu unt si verdeturi.In fiecare ardei in mijloc se pune cate o rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise