autor:

emadina

» » Aperitive

Aperitiv cu cinci comori

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
200 g masline, 100 g migdale, 1/2 kg.rosii mici,tip cherry, 200 g ton, 1/2 kg ardei grasi rosii mari, 200 g branza feta, 200 g unt, marar,patrunjel, ulei,suc de lamaie, condimente pt.peste

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Maslinele se umplu cu o pasta compusa din migdale rase frecate cu usturoi,ulei si suc de lamaie.Rosiile se umplu cu o pasta compusa din ton,unt,condimente pentru peste. In mijlocul fiecarei rosii se pune cate o maslina umpluta. Ardeii se umplu cu o pasta formata din branza frecata cu unt si verdeturi.In fiecare ardei in mijloc se pune cate o rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu cinci comori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema de dovlecei cu usturoi

Crema de dovlecei cu usturoi

Dovleceii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti

9 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Ingenios.Cu siguranta imi voi incanta familia u aceasta rteta.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Cred ca e foarte migalos si o arata foarte bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g masline
  • 100 g migdale
  • 1/2 kg.rosii mici,tip cherry
  • 200 g ton
  • 1/2 kg ardei grasi rosii mari
  • 200 g branza feta
  • 200 g unt
  • marar,patrunjel
  • ulei,suc de lamaie
  • condimente pt.peste

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Ingenios.Cu siguranta imi voi incanta familia u aceasta rteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Gogosele aperitiv cu ciuperci