Reteta postata pe: 14 septembrie 2009
Ingrediente
200 g masline, 100 g migdale, 1/2 kg.rosii mici,tip cherry, 200 g ton, 1/2 kg ardei grasi rosii mari, 200 g branza feta, 200 g unt, marar,patrunjel, ulei,suc de lamaie, condimente pt.peste
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Maslinele se umplu cu o pasta compusa din migdale rase frecate cu usturoi,ulei si suc de lamaie.Rosiile se umplu cu o pasta compusa din ton,unt,condimente pentru peste. In mijlocul fiecarei rosii se pune cate o maslina umpluta. Ardeii se umplu cu o pasta formata din branza frecata cu unt si verdeturi.In fiecare ardei in mijloc se pune cate o rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu cinci comori" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Ingenios.Cu siguranta imi voi incanta familia u aceasta rteta.