Se spala gogosarii si se scot cu atentie cotoarele cu seminte. In ficare gogosar se pune un praf de sare si se lasa cam o jumatate de ora dupa care se adauga cate o lingurita de zahar, o lingurita de otet din vin, o lingurita de ulei si un catel de usturoi tocat. Gogosarii se asaza intr-o tava si se baga la cuptor cam o jumatate de ora atat cat sa se inmoaie. Se scot si se acopera cu un prosop de bucatarie pana se racesc un pic dupa care se aseaza in borcane de 700 de gr. unul peste altul presati cat se poate ca sa nu se rupa. Prin presare lichidul rezultat acopera toti gogosarii.Mie imi intra 5 bucati intr-un borcan. Borcanele se strang bine si se fierb in baie marina 20 min. din momentul cand a inceput sa fiarba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii