Aperitiv cu gogosari

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Gogosari de marime potrivita,
  • otet din vin,
  • zahar,
  • ulei,
  • un catel de usturoi pentru fiecare gogosar,
  • sare.

Mod de preparare

Se spala gogosarii si se scot cu atentie cotoarele cu seminte. In ficare gogosar se pune un praf de sare si se lasa cam o jumatate de ora dupa care se adauga cate o lingurita de zahar, o lingurita de otet din vin, o lingurita de ulei si un catel de usturoi tocat. Gogosarii se asaza intr-o tava si se baga la cuptor cam o jumatate de ora atat cat sa se inmoaie. Se scot si se acopera cu un prosop de bucatarie pana se racesc un pic dupa care se aseaza in borcane de 700 de gr. unul peste altul presati cat se poate ca sa nu se rupa. Prin presare lichidul rezultat acopera toti gogosarii.Mie imi intra 5 bucati intr-un borcan. Borcanele se strang bine si se fierb in baie marina 20 min. din momentul cand a inceput sa fiarba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor