Se spala, se taie ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si impreuna cu uleiul se pun pe foc imtr-o cratita timp de 10-15 min;
Se ia un vas tip YENA, eventual dreptunghiular,si se asterne pe fundul vasului ceapa si usturoiul distuite;
Se aseaza pestele decongelat, spalat, intreg sau bucati de 3-4 cm( pe latime );
Se pun condimentele;
Se pune apa cat sa acopere pestele;
Se baga vasul la cuptor pentru 30 min;
Cand este aproape gata, se scoate vasul din cuptor si se pun cele doua legaturi de marar intr-un strat, peste care se pun feliile de rosii si se mai baga la cuptor pentru 20 min;
Se poate servi cald pentru o masa usoara de seara, sau rece ca si aperitiv;
Ca si garnitura se poate servi cu cuscus sau orez Basmati
Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii