Se spala, se taie ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si impreuna cu uleiul se pun pe foc imtr-o cratita timp de 10-15 min;
Se ia un vas tip YENA, eventual dreptunghiular,si se asterne pe fundul vasului ceapa si usturoiul distuite;
Se aseaza pestele decongelat, spalat, intreg sau bucati de 3-4 cm( pe latime );
Se pun condimentele;
Se pune apa cat sa acopere pestele;
Se baga vasul la cuptor pentru 30 min;
Cand este aproape gata, se scoate vasul din cuptor si se pun cele doua legaturi de marar intr-un strat, peste care se pun feliile de rosii si se mai baga la cuptor pentru 20 min;
Se poate servi cald pentru o masa usoara de seara, sau rece ca si aperitiv;
Ca si garnitura se poate servi cu cuscus sau orez Basmati
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii