Se spala, se taie ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si impreuna cu uleiul se pun pe foc imtr-o cratita timp de 10-15 min;
Se ia un vas tip YENA, eventual dreptunghiular,si se asterne pe fundul vasului ceapa si usturoiul distuite;
Se aseaza pestele decongelat, spalat, intreg sau bucati de 3-4 cm( pe latime );
Se pun condimentele;
Se pune apa cat sa acopere pestele;
Se baga vasul la cuptor pentru 30 min;
Cand este aproape gata, se scoate vasul din cuptor si se pun cele doua legaturi de marar intr-un strat, peste care se pun feliile de rosii si se mai baga la cuptor pentru 20 min;
Se poate servi cald pentru o masa usoara de seara, sau rece ca si aperitiv;
Ca si garnitura se poate servi cu cuscus sau orez Basmati
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii