autor:

gina gina

» » Aperitive

Aperitiv cu sunca

Autor: gina gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gina gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
1.Un kg aluat foietaj., 2.200g sunca presata., 3.300g kaizer afumat., 4.400g cascaval., 5.2 rosii, 6.ghimbir macinat., 7.o frunza busuioc., 8.un galbenus.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Sunca si cascavalul se taie cubulete iar kaizerul felii. Rosiile se curata de piele si de seminte si se taie marunt. Frunzele de busuioc se spala si se toaca si ele marunt. Aluatul se intinde pe masa si se taie in patratele cu latura de 8 cm sau in forme rotunde cu diametrul cam de 7cm. In centrul fiecarui patratel sau cerc se aseaza cate o felie de kaizer cate un cubulet de cascaval si sunca, se pune si rosie amestecata cu ghimbir si busuioc. Apoi se ruleaza sub forma de cornulete si se ung cu galbenus. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor pentru circa jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu sunca si branza feta

Aperitiv cu sunca si branza feta

Spalati cartofii, salata foaie cu foaie si rosia. Puneti cartofii la fiert in coaja intr-un litru

7 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

-Se curăță, se spală ceapa verde, ardeiul, pătrunjelul și se taie toate mărunt. -Se amestecă

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1.Un kg aluat foietaj.
  • 2.200g sunca presata.
  • 3.300g kaizer afumat.
  • 4.400g cascaval.
  • 5.2 rosii
  • 6.ghimbir macinat.
  • 7.o frunza busuioc.
  • 8.un galbenus.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateu de casa de ficatei de pui