autor:

gina gina

» » Aperitive

Aperitiv cu sunca

Autor: gina gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gina gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
1.Un kg aluat foietaj., 2.200g sunca presata., 3.300g kaizer afumat., 4.400g cascaval., 5.2 rosii, 6.ghimbir macinat., 7.o frunza busuioc., 8.un galbenus.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Sunca si cascavalul se taie cubulete iar kaizerul felii. Rosiile se curata de piele si de seminte si se taie marunt. Frunzele de busuioc se spala si se toaca si ele marunt. Aluatul se intinde pe masa si se taie in patratele cu latura de 8 cm sau in forme rotunde cu diametrul cam de 7cm. In centrul fiecarui patratel sau cerc se aseaza cate o felie de kaizer cate un cubulet de cascaval si sunca, se pune si rosie amestecata cu ghimbir si busuioc. Apoi se ruleaza sub forma de cornulete si se ung cu galbenus. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor pentru circa jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Placinta aperitiv cu sunca si cascaval

Placinta aperitiv cu sunca si cascaval

Mi-a placut cum mi-a iesit, mai demult, placinta cu iaurt. asa ca am brodat pe aceeasi tema o altfel

38 voturi    16 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1.Un kg aluat foietaj.
  • 2.200g sunca presata.
  • 3.300g kaizer afumat.
  • 4.400g cascaval.
  • 5.2 rosii
  • 6.ghimbir macinat.
  • 7.o frunza busuioc.
  • 8.un galbenus.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Snitele din piept de pui