Sunca si cascavalul se taie cubulete iar kaizerul felii. Rosiile se curata de piele si de seminte si se taie marunt. Frunzele de busuioc se spala si se toaca si ele marunt. Aluatul se intinde pe masa si se taie in patratele cu latura de 8 cm sau in forme rotunde cu diametrul cam de 7cm. In centrul fiecarui patratel sau cerc se aseaza cate o felie de kaizer cate un cubulet de cascaval si sunca, se pune si rosie amestecata cu ghimbir si busuioc. Apoi se ruleaza sub forma de cornulete si se ung cu galbenus. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor pentru circa jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii