Reteta postata pe: 03 decembrie 2012
Ingrediente
1.Un kg aluat foietaj., 2.200g sunca presata., 3.300g kaizer afumat., 4.400g cascaval., 5.2 rosii, 6.ghimbir macinat., 7.o frunza busuioc., 8.un galbenus.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Sunca si cascavalul se taie cubulete iar kaizerul felii. Rosiile se curata de piele si de seminte si se taie marunt. Frunzele de busuioc se spala si se toaca si ele marunt. Aluatul se intinde pe masa si se taie in patratele cu latura de 8 cm sau in forme rotunde cu diametrul cam de 7cm. In centrul fiecarui patratel sau cerc se aseaza cate o felie de kaizer cate un cubulet de cascaval si sunca, se pune si rosie amestecata cu ghimbir si busuioc. Apoi se ruleaza sub forma de cornulete si se ung cu galbenus. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor pentru circa jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.
22 voturi
16 comentarii
20 min
Taiem sunca presata in cubulete mici.
Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat
163 voturi
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate