autor:

gina gina

» » Aperitive

Aperitiv cu sunca

Autor: gina gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gina gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
1.Un kg aluat foietaj., 2.200g sunca presata., 3.300g kaizer afumat., 4.400g cascaval., 5.2 rosii, 6.ghimbir macinat., 7.o frunza busuioc., 8.un galbenus.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Sunca si cascavalul se taie cubulete iar kaizerul felii. Rosiile se curata de piele si de seminte si se taie marunt. Frunzele de busuioc se spala si se toaca si ele marunt. Aluatul se intinde pe masa si se taie in patratele cu latura de 8 cm sau in forme rotunde cu diametrul cam de 7cm. In centrul fiecarui patratel sau cerc se aseaza cate o felie de kaizer cate un cubulet de cascaval si sunca, se pune si rosie amestecata cu ghimbir si busuioc. Apoi se ruleaza sub forma de cornulete si se ung cu galbenus. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor pentru circa jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Taiem sunca presata in cubulete mici. Tot in cubulete mici taiem si ardeiul, dupa ce l-am spalat

163 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1.Un kg aluat foietaj.
  • 2.200g sunca presata.
  • 3.300g kaizer afumat.
  • 4.400g cascaval.
  • 5.2 rosii
  • 6.ghimbir macinat.
  • 7.o frunza busuioc.
  • 8.un galbenus.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Empanadas