autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Aperitiv din gogosari pentru iarna

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2011

Ingrediente
3 kg gogosari rosii,, o jumatate litru de ulei,, o jumatate litru otet,, 400 g bulion (un borcan de 400 g),, o lingura sare,, o lingura zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am spalat gogosarii, i-am curatat de partea cu seminte si i-am taiat feliute.
Am pus la foc uleiul, otetul, bulionul, sarea si zaharul. Cand compozitia a inceput sa fiarba, am pus gogosarii taiati felii, am amestecat bine totul si i-am lasat sa fiarba timp de 20 minute la foc moderat, amestecand din cand in cand.
Odata fierti, i-am lasat sa se racoreasca 5-10 minute si i-am pus in borcane mici (400 g) pe care le-am inchis ermetic.
Se pot servi cu orice.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Puneti rosiile taiate in jumatati in tava, pe hartie de copt, iar peste ele presarati sare, piper

1 vot    0 comentarii
12h 30 min
Conserve si muraturi
Catina cu miere de albine

Catina cu miere de albine

Spalam fructele, le curatam si le lasam pe un servet cam o ora, sa se scurga foarte bine. Asezam

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg gogosari rosii,
  • o jumatate litru de ulei,
  • o jumatate litru otet,
  • 400 g bulion (un borcan de 400 g),
  • o lingura sare,
  • o lingura zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de fructe de padure Dulceata de fructe de padure

Zmeura se trece rapid sub un jet de apa si se lasa la scurs. La fel se procedeaza si cu murele, daca sunt proaspete. Eu am avut la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de gogonele Dulceata de gogonele

Se spala gogonelele, se taie in jumatati, se taie cotoarele si cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele. Se taie apoi cubulete

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Muraturi asortate , in saramura