Am spalat gogosarii, i-am curatat de partea cu seminte si i-am taiat feliute.
Am pus la foc uleiul, otetul, bulionul, sarea si zaharul. Cand compozitia a inceput sa fiarba, am pus gogosarii taiati felii, am amestecat bine totul si i-am lasat sa fiarba timp de 20 minute la foc moderat, amestecand din cand in cand.
Odata fierti, i-am lasat sa se racoreasca 5-10 minute si i-am pus in borcane mici (400 g) pe care le-am inchis ermetic.
Se pot servi cu orice.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii