Am spalat gogosarii, i-am curatat de partea cu seminte si i-am taiat feliute.
Am pus la foc uleiul, otetul, bulionul, sarea si zaharul. Cand compozitia a inceput sa fiarba, am pus gogosarii taiati felii, am amestecat bine totul si i-am lasat sa fiarba timp de 20 minute la foc moderat, amestecand din cand in cand.
Odata fierti, i-am lasat sa se racoreasca 5-10 minute si i-am pus in borcane mici (400 g) pe care le-am inchis ermetic.
Se pot servi cu orice.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii