Mod de preparare:
Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi o călim în ulei, până devine aurie, apoi adăugăm o ceşcuţă cu apă şi o lăsăm până se evaporă. Peste ceapă adăugăm morcovul dat pe răzătoarea mică şi ardeii graşi tocaţi mărunt. Lăsăm 2-3 minute ca să se înmoaie, apoi dăm tigaia la o parte şi o lăsăm să se răcească. Când s-a răcit, turnăm conţinutul într-un castron mare.
Tocăm ceapa verde mărunt şi o adăugăm peste compoziţia de mai suse. Ciupercile le punem într-o strecurătoare la scurs, brânza şi usturoiul le dăm pe răzătoarea mică, mărarul îl tocăm mărunt şi le adăugăm pe toate în castron. Punem 8 ouă din cele 10, delicat după gust şi amestecăm totul foarte bine.
Ungem tava sau tăvile (eu am pus in 2 crăticioare fără mâner) cu ulei şi tapetăm cu făină, apoi turnăm compoziţia în tăvi. Batem câte un ou pentru fiecare tavă şi îl intindem peste compoziţie, apoi introducem tăvile în cuptorul încins în prealabil.
Lăsăm să se coacă timp de 15-20 minute, încercând din când în câd cu scobitoarea dacă preparatul nostru s-a copt. Când e rumenit şi conţinutul din tăvi nu se ia pe scobitoare, închidem focul şi scoatem tăvile din cuptor, lăsând aperitivul să se răcească în tăvi. După ce s-a răcit, preparatul se scoate pe un platou.
Poftă bună!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii