Aperitiv din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv din piept de pui

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1cutie de ciuperci
  • 1catel de usturoi
  • 5-6linguri cu maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin masina de tocat de 2ori,impreuna cu ciupercile scurse si catelul de usturoi;pasta rezultata,se condimenteaza si se amesteca cu maioneza dupa care poate fi servita pe paine;dupa gust,se mai poate adauga zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor