Aperitiv din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv din piept de pui

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1cutie de ciuperci
  • 1catel de usturoi
  • 5-6linguri cu maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin masina de tocat de 2ori,impreuna cu ciupercile scurse si catelul de usturoi;pasta rezultata,se condimenteaza si se amesteca cu maioneza dupa care poate fi servita pe paine;dupa gust,se mai poate adauga zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise