Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin masina de tocat de 2ori,impreuna cu ciupercile scurse si catelul de usturoi;pasta rezultata,se condimenteaza si se amesteca cu maioneza dupa care poate fi servita pe paine;dupa gust,se mai poate adauga zeama de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii