Carnea o fierbi cu ceapa,usturoi,sare,dafin,cimbru.Dupa ce se raceste, dai pe robot cu untul si cascavalul.Daca nu ai robot,dai de 3 ori carnea pe masina de carne,apoi incorporezi cascavalul si untul. Condimentezi cu sare si piper. Pe o folie de aluminiu formezi un baton de grosimea unui salam subtire,dai la frigider pentru cateva ore.Tai felii subtiri, iainte de servire.Servesti pe un platou cu foi de salata verde si rosie,creata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii