autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

APERITIV FIN

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg carne de vita, 200 g cascaval, 1 pachet unt, sare, ceapa, catei de usuroi,cimbru,2 foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea o fierbi cu ceapa,usturoi,sare,dafin,cimbru.Dupa ce se raceste, dai pe robot cu untul si cascavalul.Daca nu ai robot,dai de 3 ori carnea pe masina de carne,apoi incorporezi cascavalul si untul. Condimentezi cu sare si piper. Pe o folie de aluminiu formezi un baton de grosimea unui salam subtire,dai la frigider pentru cateva ore.Tai felii subtiri, iainte de servire.Servesti pe un platou cu foi de salata verde si rosie,creata.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIV FIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tartă cu costiţă şi spanac

Tartă cu costiţă şi spanac

Am făcut aluatul de tartă amestecând făina cu sarea, oul, laptele şi untul rece,... l-am framântat

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pachetele de vara

Pachetele de vara

1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 200 g cascaval
  • 1 pachet unt
  • sare, ceapa, catei de usuroi,cimbru,2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Gustos si simplu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu carne