Aperitiv Flori cu oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de parizer;
  • 150 gr bacon;
  • 4 oua;
  • 1 ceapa medie;
  • 200 ml ulei;
  • Ketchup (dulce sau picant, dupa gust).

Mod de preparare

Feliile de parizer, vor fi taiate cu tot cu membrana, dupa care vor fi incalizite putin in ulei, incat membrana se va contracta si se va face caus.

Parizerul se va lasa la prajit, fara a incerca sa ii dirijam curbarea, dupa care il scoatem si lasam sa se scurga uleiul pe un servet absorbant.

Feliile de bacon vor fi taiate subtiri si le vom aranja sub forma de petale in causul format, dupa care peste el vom pune ceapa tocata si cate un ou crud;

Acest preparat se ia usor cu o paleta si se pune in tigaie incinsa,stropind ouale cu putin ulei, sau se baga 3-4 minute in cuptorul incins pana se fac ouale.

Se servesc pe un paltou, pe frunze de salata verde. Se poate presara verdeata proaspata tocata deasupra sau cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise