Aperitiv Flori cu oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de parizer;
  • 150 gr bacon;
  • 4 oua;
  • 1 ceapa medie;
  • 200 ml ulei;
  • Ketchup (dulce sau picant, dupa gust).

Mod de preparare

Feliile de parizer, vor fi taiate cu tot cu membrana, dupa care vor fi incalizite putin in ulei, incat membrana se va contracta si se va face caus.

Parizerul se va lasa la prajit, fara a incerca sa ii dirijam curbarea, dupa care il scoatem si lasam sa se scurga uleiul pe un servet absorbant.

Feliile de bacon vor fi taiate subtiri si le vom aranja sub forma de petale in causul format, dupa care peste el vom pune ceapa tocata si cate un ou crud;

Acest preparat se ia usor cu o paleta si se pune in tigaie incinsa,stropind ouale cu putin ulei, sau se baga 3-4 minute in cuptorul incins pana se fac ouale.

Se servesc pe un paltou, pe frunze de salata verde. Se poate presara verdeata proaspata tocata deasupra sau cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise