autor:

costy1969

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Aperitiv Flori cu oua

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Ingrediente
4 felii de parizer, 150 gr bacon, 4 oua, 1 ceapa medie, 200 ml ulei, Ketchup (dulce sau picant, dupa gust).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer, vor fi taiate cu tot cu membrana, dupa care vor fi incalizite putin in ulei, incat membrana se va contracta si se va face caus.

Parizerul se va lasa la prajit, fara a incerca sa ii dirijam curbarea, dupa care il scoatem si lasam sa se scurga uleiul pe un servet absorbant.

Feliile de bacon vor fi taiate subtiri si le vom aranja sub forma de petale in causul format, dupa care peste el vom pune ceapa tocata si cate un ou crud;

Acest preparat se ia usor cu o paleta si se pune in tigaie incinsa,stropind ouale cu putin ulei, sau se baga 3-4 minute in cuptorul incins pana se fac ouale.

Se servesc pe un paltou, pe frunze de salata verde. Se poate presara verdeata proaspata tocata deasupra sau cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Flori cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Mod de preparare: Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita

4 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta aceasta reteta !

  • zbiggi

    zbiggi (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    In cuptorul cu microunde cum se prepara acest aperitiv?

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Prefer varianta la cuptor. Delicios!

    • Fara foto

      costy1969 , 30 septembrie 2009

      merge si cu salata,dar trebuie bagate la cuptor si nu prea e bine,doar daca pui dupa,sau la faci combinat.oricum ar fi sa avem pofta!!!!!!!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Interesant.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Eu umplu cosuletele de parizer cu o salata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 felii de parizer
  • 150 gr bacon
  • 4 oua
  • 1 ceapa medie
  • 200 ml ulei
  • Ketchup (dulce sau picant
  • dupa gust).

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta aceasta reteta !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen