autor:

Sidy

» » Aperitive

Aperitiv oameni de zapada

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2009

Ingrediente
Cantitatile le adaugati dupa cati mosi vreti sa faceti., branza telemea, branza vaci, unt, maioneza, ceapa razuita, nuca de cocos

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se fac bilute rotunde care se dau prin nuca de cocos. Se lasa 1-2 ore la frigider apoi se pun ochii din masline taiate, nasul din morcovi, gura din gogosari si in loc de matura se pune cate un stegulet.
Se prind bilutele cu ajutorul unei scobitori.
Oamenii de zapada se aseaza pe platou printre celelalte aperitive.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Cornete umplute cu crema de branza

Cornete umplute cu crema de branza

Poate fi un mic dejun delicios si satios! Aluat: Intr-un vas se pune faina si se amesteca cu sarea.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Am facut si eu,dar i-am dat prim parmezan ras. Au fost foarte gustosi.

  • Fara foto

    Liliana (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Sunt simpatici omuletii de zapada.Felicitari!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

    Prezentarea este foarte frumoasa,de gust nici nu ma indoiesc draga Sidy,nota 10 cu felicitari.

    • Fara foto

      husni , 27 decembrie 2009

      F.frumos !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Frumos platou, Sidy!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      foarte ingenios! Arata ca niste miniomuleti si cred ca sunt buni si la gust

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Foarte frumosi,nota 10 cu felicitari,o prezentare deosebita.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Foarte ingenios si in acelasi timp delicios.....am facut si rima.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Cantitatile le adaugati dupa cati mosi vreti sa faceti.
  • branza telemea
  • branza vaci
  • unt
  • maioneza
  • ceapa razuita
  • nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Am facut si eu,dar i-am dat prim parmezan ras. Au fost foarte gustosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de cas afumat