autor:

Sidy

» » Aperitive

Aperitiv oameni de zapada

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2009

Ingrediente
Cantitatile le adaugati dupa cati mosi vreti sa faceti., branza telemea, branza vaci, unt, maioneza, ceapa razuita, nuca de cocos

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se fac bilute rotunde care se dau prin nuca de cocos. Se lasa 1-2 ore la frigider apoi se pun ochii din masline taiate, nasul din morcovi, gura din gogosari si in loc de matura se pune cate un stegulet.
Se prind bilutele cu ajutorul unei scobitori.
Oamenii de zapada se aseaza pe platou printre celelalte aperitive.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Am facut si eu,dar i-am dat prim parmezan ras. Au fost foarte gustosi.

  • Liliana (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Sunt simpatici omuletii de zapada.Felicitari!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

    Prezentarea este foarte frumoasa,de gust nici nu ma indoiesc draga Sidy,nota 10 cu felicitari.

    • husni , 27 decembrie 2009

      F.frumos !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Frumos platou, Sidy!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      foarte ingenios! Arata ca niste miniomuleti si cred ca sunt buni si la gust

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Foarte frumosi,nota 10 cu felicitari,o prezentare deosebita.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Foarte ingenios si in acelasi timp delicios.....am facut si rima.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Cantitatile le adaugati dupa cati mosi vreti sa faceti.
  • branza telemea
  • branza vaci
  • unt
  • maioneza
  • ceapa razuita
  • nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Am facut si eu,dar i-am dat prim parmezan ras. Au fost foarte gustosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche cu spanac