Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul triunghiuri se taie rosile alea micute in jumate.
Se amesteca maioneza(cumparata) cu vinetele macinate si cu ceapa taiata marunt.
Se fierbe oul tare, dupa ce sa fiert se decojeste si se orneaza cu o rosie taiata in doua.
Se orneaza dupal gustul dumneavoastra!
POFTA BUNA!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii