Aperitiv ornamental 2

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Aperitiv ornamental  2

Ingrediente

  • - 1 ardei gras
  • - 3 rosii
  • - 1 ardei uite proaspat
  • - 50 gr masline
  • - rosii micute
  • - 200 gr vinte
  • - 50 gr maioneza
  • - 300 gr salam
  • - 50 gr cascaval
  • - 1/2 ceapa
  • - ceapa rosie
  • - 1 ou

Mod de preparare

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul triunghiuri se taie rosile alea micute in jumate.

Se amesteca maioneza(cumparata) cu vinetele macinate si cu ceapa taiata marunt.

Se fierbe oul tare, dupa ce sa fiert se decojeste si se orneaza cu o rosie taiata in doua.

Se orneaza dupal gustul dumneavoastra!

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor