autor:

DINCA

» » Aperitive

Aperitiv simplu (gustare rece)

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Ingrediente
- felii de salam, - felii de kaizer, - felii de cascaval, - felii de branza, - optional oua umplute, - masline, - rosie taiata steluta, - caltabos taiat, - casravete taiat feliute.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se asaza totul pe un platou sau direct in farfurii pentru a avea fiecare portia lui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv simplu (gustare rece)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CLATITE APERITIV

CLATITE APERITIV

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful

28 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Simplu, rapid si bun !

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    ce pofta mi-a venit de un aperitiv din asta ca la nunta...bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Buna gustarica ta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - felii de salam
  • - felii de kaizer
  • - felii de cascaval
  • - felii de branza
  • - optional oua umplute
  • - masline
  • - rosie taiata steluta
  • - caltabos taiat
  • - casravete taiat feliute.

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura Miharti

Prajitura Miharti

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu crema  la rece

Prajitura cu crema la rece

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate

Lia Maria (Chef de cuisine)

Simplu, rapid si bun !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete delicioase by alice