Crochete:
- Obtinem o compozitie consistenta din ingredientele prezentate.Modelam bile de marimea unei nuci, le trecem prin faina si le prajim in ulei incins(ca gogosile)Lasam sa se scurga pe prosop de hartie.Servim calde sau reci,alaturi de alte branzeturi.
Bile:
- Omogenizez compozitia de branza cu unt,sare si piper. Modelez bile de marimea unei nuci pe care le trec prin mac si altele prin susan.
- Am folosit diverse tipuri de branza, alaturi de felii de castravete, struguri si rosii schery
- Am completat masa cu pateuri cu branza sarata, pentru care am folosit aluat fraged din comert

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii