autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitive din branza de vaci

Autor: franceza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: franceza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 decembrie 2009

Ingrediente
, 500 g branza de vaci,, , codite de ceapa verde tocate marunt,, , 4-5 catei de usturoi zdrobiti,, , sare,, , piper alb,, , boia dulce,, , kefir,, , masline,, , ardei rosu pentru decor,, , marar si patrunjel verde.,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare


Pentru a iesi din rutina porcismelor,noi prestam in prima zi a noului an aceste 2 tipuri de amestecuri de branza:se amesteca 250 g branza de vaci cu cateva linguri de kefir,codite ceapa verde tocate,patrunjel verde tocat,boia si sare dupa gust;celelalte 250 g branza se amesteca cu kefir,sare,piper,usturoi zdrobit si marar verde tocat.Se servesc pe paine prajita cu rosii cherry alaturi si stropite cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Iaurt preparat in casa

Iaurt preparat in casa

Iaurtul preparat in casa este mai curat,mai ieftin,iar placerea de a oferi celor dragi un produs

63 voturi    25 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2012

    Delicios

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Usor,rapid,gustos si sanatos...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Eu cchiar şi la masa de anul nou, obişnuiesc un aperitiv, două cu brânză de vaci!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Sanatos si foarte gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci,
  • codite de ceapa verde tocate marunt,
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti,
  • sare,
  • piper alb,
  • boia dulce,
  • kefir,
  • masline,
  • ardei rosu pentru decor,
  • marar si patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de franceza
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Prajitura cu stafide de post

Prajitura cu stafide de post

Se amesteca intr-un castron apa, faina, uleiul, zaharul. Se dizolva praful de copt intr-o lingurita

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Pateu de post cu linte

Pateu de post cu linte

Se spala lintea in mai multe ape,apoi se fierbe 3 sferturi de ora impreuna cu o lingurita de vegeta,2

5 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete de post

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri umplute