Amestecam branza de vaci cu branza topita.Taiem rosiile in doua si indepartam partea cu seminte,increstam un pic rosia sa capete forma a doua aripi siil umplem cu branza pregatita in prealabil,apoi dintr-o jumate de maslina punem capul prins cu cuisoare,tot din cuisoare tunem bulinutele pe spate.Pt soricei ,din aceasi branza formam o forma ovala, taiem o felie de castravete in doua si punem urechi,iar ochii si nasul din cuisoare codita din ceape verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii