Se taie coditele de la ardei, apoi acestia se spala.
Se taie coditele de la ardei, apoi acestia se spala.
In doua borcane de 1 l se pun zaharul, sarea si piperul, apoi se aseaza ardeiul (cat mai inghesuit).
Se amesteca apa cu otetul si se pun peste ardei.
Se pun capacele la borcane, se intorc cu josul in sus si se zguduie pentru a se dizolva zaharul si sarea, verificand in acelasi timp daca borcanul are capacul pus bine si nu curge.
Intr-o cratita se pune un prosop, se aseaza borcanele in ea, apoi se umple cu apa si se pune la foc pana cand ardeii isi schimba complet culoarea. Se lasa borcanele la racit in apa din cratita, apoi se depoziteaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii